Laatst uitgekomen Haakbox

Deze maand is er opnieuw met de haaktechniek mozaiek haken aan de slag gegaan. Dit keer wel op een net iets andere manier dan vorige maand.

Dat is het leuke van deze haaktechniek, deze kan op verschillende manieren gehaakt worden. Deze maand is er met 8 bollen Rio 4 gehaakt. 

 
 

De ontvanger van de Haakbox ontving de vraag wat voor kleur bij de bank/stoel paste en daar is de kleur op aangepast. Uiteraard konden de zelfgemaakte steekmarkeerder, verse thee en het heerlijke koekje ook niet ontbreken. 

Eerder uitgekomen Haakboxen

Carnavalsmuts
Carnavalsmuts
Herfstschilderij
Goodies
Knutselbakje tapestry haken
Wanten tapestry haken
Col tapestry haken
Goodies
Herfstschilderij
Knutselbakje tapestry haken
Wanten tapestry haken
Col tapestry haken

De Hexagontas

Tijdens de Knit&Knotbeurs heeft de Haakbox een speciale Knit&Knot Haakbox uitgebracht speciaal voor deze beurs. Hieronder zie je het resultaat. Er waren veel verschillende kleurencombinaties. Elke haakbox bestaat uit 10 bollen Scheepjes Catona 50 gram met een duidelijk beschreven patroon van de tas. Uiteraard mogen de thee, het koekje, de handgemaakte steekmarkeerder en een extra goodie ook niet ontbreken.

Het leuke nieuws is dat er nog Haakboxen in verschillende kleuren overgebleven zijn. Deze zijn te koop voor €22,50 excl. verzendkosten á €5,95. Interesse? Kies uit welke kleur jouw tas moet gaan bestaan. Geef dit nummer door via een mailtje naar: dehaakbox@hakenindeachterhoek.nl samen met jouw adres. Je ontvangt dan een betaalverzoek en na betaling wordt jouw Knit&Knot Haakbox binnen 24 uur verstuurd. Ophalen in Winterswijk is uiteraard ook mogelijk.

Hexagontas
Hexagontas
Kleurenkaart
Kleurenkaart